Ремонт будинків під ключ в ДніпріUA

Компанія «CK Дніпро» здійснює комплексний ремонт та виробляє різну за складністю внутрішню обробку будинків і котеджів під ключ, ціни на яку обґрунтовано високим професіоналізмом співробітників.

Проведення внутрішніх робіт капітального або косметичного характеру – це-величезне поле для прояву фантазії і стилістичних уподобань. Ми створюємо дизайн-проекти, які втілюють ваші ідеї в життя.

Зміст

Скільки коштує ремонт котеджу під ключ?

Визначити остаточну вартість робіт з ремонту досить складно, адже вона формується під впливом ряду факторів:

  • обсягів приміщень;
  • складності проекту;
  • необхідності перепланування і заміни інженерних систем;
  • дорожнечі матеріалів;
  • встановлених термінів та іншого.
 
 

Приблизний кошторис на ремонт котеджу включає:

Створення проекту. Вибір на даному етапі складності обробки, матеріалів, технологій і побажань перепланування безпосередньо впливає на вартість ремонту котеджу під ключ.

Підготовчі роботи і демонтаж (при необхідності). На даному етапі в кошторис може бути включені такі роботи: демонтаж простінок, монтаж гіпсокартонних конструкцій, установка сантехніки, труб, проведення електричних проводів.

Проведення оздоблювальних робіт. Незалежно від того будь це цегляний, дерев'яний або бетонний будинок ми запропонуємо різні варіанти обробки, які можуть передбачати облицювання плиткою, обклеювання шпалер, оштукатурювання, фарбування та інші техніки декорування. Остаточна вартість внутрішньої обробки котеджу або заміського будинку під ключ також залежить від дорожнечі вибраних матеріалів підлогового покриття, наприклад: паркет, ламінат, дошка з цінних порід дерева, лінолеум або килимове покриття.

Завершальний етап, який передбачає установку розеток, вимикачів, плінтусів, прибирання приміщення від будівельного сміття. Сучасна внутрішня обробка будинку закінчується встановленням усіх необхідних дрібниць і декоруванням простору художніми елементами, вартість яких залежить від ексклюзивності замовлення. Також можуть бути замовлені додаткові послуги з підбору та монтажу меблів і дрібних елементів декору.

Таким чином, ціна робіт нашої компанії встановлюється за метр квадратний, і включає послуги чорнової і чистової внутрішньої обробки. Подальший розрахунок залежить від дорожнечі обраних оздоблювальних і будівельних матеріалів.

Ремонт будинків і котеджів під ключ в Дніпрі

Капітальний ремонт котеджів і будинків - СК Дніпро

Чому обирають компанію СК Дніпро для проведення ремонтних робіт

При замовленні ремонту будинку або котеджу Вам буде надавати послуги команда фахівців з великим досвідом профільних робіт. Нас відрізняють:

  • професіоналізм і компетентність;
  • використання якісних, довговічних і практичних матеріалів;
  • організація робіт і витрат згідно з будівельним кошторисом;
  • дотримання термінів виконання етапів ремонту.

Етапи організації ремонту будинку або котеджу під ключ

  1. Зустріч і з'ясування всіх Ваших побажань.
  2. складання дизайн-проекту або відтворення плану ремонту.
  3. Складання детального кошторису.
  4. Проведення підготовчих (демонтаж при необхідності) і ремонтних робіт.
  5. фінальне прибирання.
  6. Здача об'єкта.
 
Наші роботи

Замовте професійну консультацію прямо зараз!

Зберігаємо ваш час і гроші.

Наші контактиНаші контакти
Введіть текст пошуку