Alt_main_img_services/grazhdanskoe-stroitelstvo/stroitelstvo-kottedzhej/modulnyj-dom/

Будівельна компанія «С.К.Днипро», має можливість виготовити у своєму цеху та змонтувати на Вашій ділянці, у найкоротші терміни (14 робочих днів), сучасний модульний будинок.

Для невеликого будинку або для важко доступного, віддаленого місця. Це рішення є оптимальним. Воно дозволяє уникнути негативних факторів, пов'язаних з будівництвом на ділянці. Такі як забруднення ділянки, залежність від погодних умов, недостатній оперативний контроль будівництва тощо.

 

Наші модульні будинки є багатофункціональними, технологічними конструкціями. Виготовлені в цеху за проробленими технологічними картами, вони можуть бути зібраними і розібраними багаторазово, що дозволяє вам перевозити ваш будинок на нову ділянку в разі переїзду, також це дозволяє не купувати ділянку, а орендувати її. Перевезення здійснюється стандартними вантажними автомобілями.

Модульний будинок

Конструктивно наші модульні будинки стоять з:

  • Фундамент виконаний з оцинкованих металевих паль
  • Несучого метало-каркаса
  • Утеплювач (мінеральна вата або целюлозний утеплювач).
  • Зовнішнє оздоблення з високоякісного фальцевого або профільованого листа.
  • Внутрішнє оздоблення стін та стелі з натурального дерева або багатошарової натуральної фанери на стінах.
  • Внутрішнє оздоблення підлоги високоякісної вінілової плитки, європейських виробників.
  • Електричних мереж виконаних не пальним мідним проводом у металорукаві, з можливістю швидкого та зручного підключення до зовнішньої мережі. Розеток та вимикачів тм. «legrand».
  • Сантехнічні мережі виконані з високоякісної поліпропіленової труби, європейського виробництва. Вбудованих інсталяцій, змішувачів, раковин. тм. «Grohe».
  • Заповнення віконних прорізів виконано з 2-х камерних склопакетів та 6-ти камерного профілю фірми «REHAU».

Модульний будинок

Модульний будинок

Наш час – час змін.

Війна нашій країні змушує приймати їх стрімко.

Вона змінила ставлення до багатьох аспектів життя, прогнозування подальшого розвитку подій стало не простим завданням, місце вашого проживання почало відігравати ключову роль. Життя вчить нас бути мобільними, раціонально використовувати наш час та гроші.

Ми пропонуємо нову концепцію будинку, яка буде відповідати сучасним умовам та вимогам людей. Вона дозволяє вирішити багато актуальних питань.

  1. Безпека.

Безпека сьогодні це можливість швидко переміщатися і набагато комфортніше це робити, забравши з собою свій будинок. Розроблена нами система дозволяє за 1-2 дні підготувати, завантажити і вивезти ваш будинок у спокійне місце, і вже там скласти його заново протягом 3-5 днів.

  1. Автономність.

Наші будинки можуть класифікуватися як тимчасові споруди, що полегшує процедуру їх реєстрації. Дозволяє обійтися без купівлі дорогої землі, а скористатися ділянкою, взятою в оренду. Додатковий блок дозволяє забезпечити автономне опалення, гарячу воду, свердловину, водоочищення, місце для монтажу генератора.

  1. Мінливість.

Можливість розвиватися, змінюватися і мати право на помилку. Універсальність рішень нашого модульного будинку дозволяє змінювати його в будь-який період часу. Збільшувати та зменшувати площу, змінювати функціональне призначення кімнат. Тепер ви можете прийняти батьків, віддати частину будинку дітям, докуповувати необхідне і продавати не потрібне. Вдосконалюватися нескінченно.

Обставини нашого життя, як і ми самі, постійно змінюються. Наша концепція дозволяє вносити ці зміни до свого житла. Дає силу бути гнучким.

  1. Екологічність.

Це здатність не завдавати шкоди довкіллю та своєму здоров'ю. При монтажі наших будинків немає необхідності порушувати ландшафт вашої ділянки, завдавати шкоди деревам, засмічувати його будівельним сміттям. Всі конструкції приїжджають у готовому вигляді, і вимагають лише невеликих маніпуляцій щодо їх поєднання між собою. Також ми не використовуємо технологію будівництва із СІП панелей. Не застосовуємо OSB та інші матеріали, що містять формальдегідні смоли. Це відрізняє нас від переважної більшості виробників модульних будинків. Наші будинки збираються із гіпоалергенних матеріалів, схвалених для застосування в Євросоюзі згідно з регламентом DIN EN ISO 14001:2009. Усі матеріали, які використовуються для виготовлення, проходять ретельну перевірку. А саме токсикологічний та радіаційний контроль. Будинки комплектуються системами очищення води та очищення повітря, з можливістю підтримки комфортного рівня вологості.

  1. Вартість.

Завдяки універсальності деталей, у наших будинках передбачена можливість докуповувати їх у міру потреби, що дозволяє розбити покупку на невеликі частини, і при цьому одразу жити у своєму будинку, не витрачаючи гроші на орендовану нерухомість, і не заморожувати їх у довгому процесі будівництва традиційного житла. . Також наша компанія дає можливість зворотного викупу, якщо якісь частини або весь будинок повністю вам більше не потрібний.

Наші будинки - це концепція, що дозволяє почати з малого з можливістю його покращення.

  1. Енерго ефективність.

Багатошарова теплоізоляція, система рекуперації повітря, можливість зручного монтажу сонячних панелей та економна система опалення допоможе звести до мінімуму енергоспоживання вашого будинку. Наша система дозволяє виконати повну консервацію, без необхідності підтримувати температуру, що дуже важливо, якщо житло довго не використовується в зимовий період. А низька енергоємність огороджувальних конструкцій дозволяє швидко повернути його до житлового стану.

  1. Якість.

Заводське виготовлення всіх конструкцій дозволяє нам здійснювати багаторівневий контроль якості будинків, що утворюються, уникати помилок, що так часто виникають у традиційному будівництві. Ми застосовуємо лише сертифіковані матеріали, що зарекомендували себе великими термінами експлуатації та високою стійкістю. Пророблені технологічні карти, не залежність від погодних умов, всі ці фактори дозволяють нам давати 10 років гарантії на нашу продукцію. А також ефективно здійснювати післягарантійне обслуговування.

Наші роботи

Замовте професійну консультацію прямо зараз!

Зберігаємо ваш час і гроші.

Наші контактиНаші контакти
Введіть текст пошуку